Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verse en verwerkte tomaten in één verpakking

De keuze om te investeren in een nieuw product is een van de moeilijkste en belangrijkste beslissingen voor elke ondernemer. Toch zijn er altijd mensen die de moed en het talent hebben om dit aan te gaan. Giovanni Iuvara, directeur van ProAgri, een Siciliaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de afzet van groenten. Het bedrijf debuteerde met een nieuwe verpakking voor cherrytomaten met het Beschermde Geografische Aanduiding label en deze verpakking is voorzien van een fles kant-en-klare saus die van dezelfde tomaat is gemaakt.

Giovanni Iuvara

De nieuwe ProAgri-verpakkingen, die een tros Pachino cherrytomaten van 500 gram en een fles kant-en-klare saus van 330 gram bevatten, zitten in een kartonnen doos van 40x60 cm, die kan worden gestapeld tot 88 verpakkingen per pallet.

De nieuwe verpakking

“Wij zijn het eerste bedrijf dat deze nieuwe vorm van gezamenlijke afzet van een verse en een verwerkte tomaat met het BGA-label tot leven heeft gebracht. Op basis van de feedback van onze zakenpartners zijn wij ervan overtuigd dat wij op de goede weg zijn”, besluit Iuvara.

Voor meer informatie:
Giovanni Iuvara
ProAgri Srl 
SP 50 Bufali – Marza Ispica
97014 Ispica (RG) - Italië
+39 335206800
+39 09321852624
giovanni.iuvara@proagri.it
www.proagri.it 

Publicatiedatum: