Telersportaal app voor de gehele AGF-keten

Digitalisering in de AGF-keten zorgt voor snelheid en efficiency bij onder andere telersverenigingen, coöperaties en veilingen. Het telersportaal is daar een goed voorbeeld van: via de (web)app, welke direct is gekoppeld aan de achterliggende I-Fresh AGF software (ERP), delen alle partijen gemakkelijk informatie. Voor een betere samenwerking binnen je bedrijf én binnen de gehele keten, stelt Axians.Telersportaal app voor de AGF 
Bij de ontwikkeling van een Telersportaal app, heb je de keuze om een inlogportaal voor telers en/of kopers te laten aanmaken. Het is mogelijk om deze te laten ontwikkelen voor op de desktop, maar ook voor op de smartphone. Telers leggen in het portaal bijvoorbeeld hun aanvoer vast, bestellen emballage en voeren areaalgegevens in. En kopers hebben bijvoorbeeld de mogelijkheid om alle aankopen altijd digitaal zijn terug te zien in het portaal. 

"Voor de coöperatie of veiling is deze snelle, overzichtelijke manier van communicatie voordelig. Ook heb je met zo’n portaal in één oogopslag inzicht in alle belangrijke gegevens: zo hebben namelijk telers ook de mogelijkheid prognoses in te voeren, waardoor je bedrijf vraag en aanbod beter op elkaar af kan stemmen", aldus Raymond Langeveld van Axians.

Veiling Zaltbommel vernieuwde het telersportaal met I-Fresh  
Onlangs vernieuwde Veiling Zaltbommel het ICT-systeem: de ERP software en de gekoppelde apps. Rens Muskens, hoofd administratie en financiën, vertelt erg tevreden te zijn met hoe alles samenwerkt. 
“Alle veilingprocessen zijn vervat in één systeem. Een deel hiervan speelt zich af in het (telers)portaal, en de rest in de I-Fresh AGF software. Ook de keurmeesters, de emballageafdeling, waar telers verpakkingen afhalen, en het koelhuis, werken integraal met hetzelfde systeem.” zegt Rens. “Een ander groot voordeel is, dat we de papierstroom hebben gedigitaliseerd. Vroeger printten we nog vaak inkooporders en –facturen uit, maar dat gaat nu allemaal digitaal.”

Functies en voordelen telersportaal app
De kan je laten werken als verlengstuk van je ERP systeem, laat je gemakkelijk informatie delen en beter samenwerken binnen je AGF-bedrijf en in de AGF-keten. Een overzicht van de mogelijkheden binnen een telersportaal: 

  • Een beveiligde login voor telers en/of kopers
  • Te gebruiken via mobiele app en/of website
  • Aanvoer en prognoses vastleggen
  • Emballage bestellen
  • Delen van statistieken en informatie
  • Handboeken beschikbaar stellen met informatie over producten bemesting, kwaliteit
  • Areaalgegevens vastleggen
  • Koppeling met keurmeester app

Voor meer informatie:
Raymond Langeveld
Axians
+31 (0)6 55 15 06 15
raymond.langeveld@axians.com  
www.i-fresh.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven