'Wereld Honger Maand'

Westfalia Fruit verstrekt maaltijden aan kwetsbare groepen

Westfalia Fruit werkt opnieuw samen met Food Lover's Market en FoodForward in Zuid-Afrika om deze 'Wereld Honger Maand' meer dan een miljoen maaltijden te verstrekken aan kwetsbare mensen. Met elke doos Westfalia-avocado's die in mei bij Food Lover's Market wordt verkocht, wordt één maaltijd verstrekt aan een persoon in nood.

De campagne, die een maand duurt, is bedoeld om consumenten aan te moedigen een maaltijd te schenken aan FoodForward door partnerproducten te kopen in een Food Lover's Market in het hele land. De broodnodige bijdragen gaan rechtstreeks naar het voeden van de kwetsbaren en het onder de aandacht brengen van de uitdagingen waarmee straatarme Zuid-Afrikanen worden geconfronteerd.

70% van de huishoudens in de informele nederzettingen van Zuid-Afrika bevindt zich in de onfortuinlijke positie dat zij maaltijden moeten overslaan omdat zij zich niet kunnen veroorloven het voedsel te kopen dat zij nodig hebben om te overleven. Daarom willen Food Lover's Market en Westfalia Fruit, samen met andere partners, meer dan een miljoen maaltijden gaan verstrekken.

Voor meer informatie: westfaliafruit.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven