The Greenery reikt cadeaucheque uit aan winnaar Paasactie webshop

Op Tweede Paasdag maakte The Greenery het voor haar klanten extra makkelijk om hun zachtfruitproducten online te kopen via The Greenery Webshop. Groothandel Gipmans v/d Zande uit Venlo maakte gebruik van de mogelijkheid en won hiermee een loungeset. Gisteren reikte Marin Robbertsen en Sjoerd van Gestel verkopers zachtfruit, de prijs uit aan de gelukkige winnaar Ruud Gipmans.


Van links naar rechts: Sjoerd van Gestel (The Greenery), Ruud Gipmans (Gipmans) en Marin Robbertsen (The Greenery)

Groothandel Gipmans v/d Zande en The Greenery werken al lange tijd samen. Ruud Gipmans: “Ons bedrijf is gefocused op klantgerichtheid, service en kwaliteit. Deze aspecten herken ik terug bij The Greenery in het aanbod en de dienstverlening. Naast het kopen op de klok maak ik ook steeds vaker gebruik van de webshop. Dit stelt mij in staat om op ieder moment van de dag het actuele aanbod in te zien. The Greenery gaat hierin mee met de ontwikkelingen van deze tijd. De winactie was hierbij een leuke, extra stimulans. Ik ga snel een afspraak maken bij Kees Smit Tuinmeubelen om een mooi tuinset uit te zoeken. Dan bestel ik voortaan vanuit mijn luie stoel” voegt hij er lachend aan toe.

Marin Robbertsen vult aan: “We hebben inmiddels een volledig zachtfruit assortiment vanuit onze Nederlandse teelten beschikbaar en de volumes zullen de komende tijd verder toenemen. Naast onze afzet naar Retail bieden we onze producten ook aan via de klok en webshop. Zo bedienen we ieder kanaal zo goed mogelijk.”

De webshop van The Greenery is te bereiken via https://shop.thegreenery.com of via een bestaande Mijn Greenery account.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven