Van het veld naar de winkel in een paar muisklikken, zonder tijdverlies en met de garantie van een vers gewas. Om dit te doen heeft het Italiaanse Sipo een nieuwe online winkel, eSipo, gelanceerd. Hier kan een keuze worden gemaakt uit verschillende groenten en deze kunnen worden aangekocht door middel van registratie op het portaal. De dienst is bedoeld voor groothandelaren, detailhandelaren en restauranthouders.

Massimiliano Ceccarini, manager bij Sipo

“Het assortiment dat in de online winkel wordt aangeboden omvat momenteel een selectie van meer dan 50 soorten gewassen die tot de best verkopende van het bedrijf behoren. Deze zijn afkomstig van de 4 lijnen die het productaanbod vormen: verpakte champignons, kruiden en specerijen, verpakte groenten en pesto van verse groenten, allemaal van de merken Sapori del mio Orto, Sipo en Verdure di Romagna. Als de zaken zo goed blijven gaan, zullen we het platform ook openstellen voor het buitenland”, zegt manager Massimiliano Ceccarini. 

Ter gelegenheid van het debuut van eSipo heeft het bedrijf ook een promotie gelanceerd waarbij €15,- korting wordt gegeven bij een bestelling van minimaal €150,- en een kortingsbon voor de tweede aankoop.

“Met dit nieuwe project zet het bedrijf zijn beleid van merkbekendheid en verhoging van de marktpenetratiegraad ook voort bij winkels en horeca-exploitanten die normaal niet door het commerciële netwerk worden bediend. Wij geloven dat eSipo een nieuw verkoopkanaal kan worden dat de fysieke kanalen van de detailhandelaars zal aanvullen”, zegt Riccardo Giacomini, social media manager van Sipo.

Voor meer informatie:
Massimiliano Ceccarini 
SIPO Srl
Via Fermignano 20
47814 Bellaria Igea Marina (RN) - Italië
+39 0541 339711
sipo@sipo.it
www.sipo.it