Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Keirsmaekers en Zonen gaat fusie aan met Lejeune van Group ADW

Tholen – Dinsdag heeft de officiële fusie plaatsgevonden tussen Keirsmaekers en Zonen en Lejeune van Group ADW. “Keirsmaekers en Zonen is een hele belangrijke aanwinst voor onze groep”, vertelt Jurgen De Witte, CEO Group ADW. “Door de samenwerking tussen de twee bedrijven zullen we onze positie op één van de belangrijkste markten, de Mechelse Vroegmarkt, versterken. In eerste instantie zullen beide bedrijven naast elkaar blijven bestaan en zal er voor de klant weinig of niets veranderen. We sluiten echter niet uit dat er in de toekomst strategische veranderingen zullen plaatsvinden.”

“Keirsmaekers en Zonen is een familiebedrijf waar ontzettend veel vakkennis zit en het zijn harde werkers. Het is ontzettend fijn om met deze mensen samen te gaan werken”, zegt Jurgen. “Keirsmaekers is gespecialiseerd in markthandel, terwijl Lejeune zich meer richt op supermarkten en horeca, waardoor beide bedrijven elkaar mooi aanvullen. Keirsmaekers was reeds klant bij de groep en zal nu meer inzetten op het uitbreiden van het assortiment. Het centraliseren van de aankoop en het inzetten op onze merken zijn de tools om dit te kunnen realiseren in de toekomst.”

Ook Nico Keirsmaekers van het gelijknamige bedrijf is zeer tevreden over de samenwerking met Lejeune. “De waarden waarvoor wij staan en de manier van werken ligt in lijn met die van Lejeune. Nu staan we samen dichter bij onze klanten en kunnen we zo onze positie verstevigen. Dit door een groter assortiment aan te bieden en te zorgen voor een nóg betere rotatie in onze versproducten.”

“Het is zeker en vast de bedoeling om al onze medewerkers aan boord te houden en zelfs gericht uit te kijken naar nieuwe mensen. Het belangrijkste is dat we de eigenheid van ons bedrijf kunnen blijven behouden en samen met Lejeune en groep ADW een sterke speler blijven in de toekomst”, besluit Nico. 

Voor meer informatie:
Jurgen De Witte
Group A. De Witte
+32(0) 15 55 34 58
[email protected]    

Nico Keirsmaekers
Keirsmaekers en Zonen
+32 (0)15 31 89 37
[email protected]