Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groentenplanten hot bij de AGF-specialist

Tholen - Nu Nederlanders massaal de moestuin als hobby hebben ontdekt, zetten AGF-specialisten groentenplanten in hun etalage. Is het stimuleren van groen(t)evingers niet slecht voor de handel?

De groentenplanten lopen in elk geval goed weg, constateert Martin de Run van Het Vitaminerijk in Vught. “In het ochtendgloren zette ik de planten in de winkel en verkocht mijn eerste planten al voordat ik überhaupt een prijs had bedacht.” 

Diverse AGF-specialisten adverteren ermee op Facebook. Martin besloot dit jaar meer mee te nemen dan anders. “Gbrs van Aarle heeft groentenplanten al enige jaren in het assortiment. Meestal neem ik wat doosjes met basilicumboompjes mee, die lopen altijd wel goed. Deze week heb ik meer groentenplanten meegenomen en ik ben daar zeker niet uniek in. Bij diverse collega’s zie ik de plantjes voorbij schuiven. Ik denk wel dat het een hot item is.”

Martin hoopt niet dat het moestuinieren zo aanslaat dat het ten koste gaat van de reguliere verkopen. “Dat zou zonde zijn. Ik heb wel mensen die eerlijk toegeven geen bloemkool te kopen omdat het van hun eigen land komt. Ook heb ik klanten die paprika’s kopen, alleen voor de pit. Maar ach, op een gegeven moment is de oogst gedaan en dan hoop ik dat ze weer bij mij hun groenten komen kopen.”

Martin heeft overigens niet te klagen. “Het is een mooie tijd voor een specialist om extra in de picture te staan. Ik hoop wel nu er versoepelingen aankomen dat mensen blijven hangen. De tijd zal het leren maar we hebben de tijd gehad om klanten aan ons te binden.”

Voor meer informatie
Martin de Run
Het Vitaminerijk
Moleneindplein 62
5262 CX Vugth
073-3032745
info@hetvitaminerijk.nl
www.hetvitaminerijk.nl 
Facebook Het Vitaminerijk