Nieuw premium label voor Zuid-Afrikaanse pruimen

Een nieuw premium label voor Zuid-Afrikaanse pruimen zal binnenkort worden geïntroduceerd op de groothandelsmarkten. Het label 'Simply Gold' wordt gedistribueerd door de Britse importeur Freshpro Imports. 

“We doen een proef met een label voor Zuid-Afrikaanse pruimen in de groothandel en foodservice," zegt Chris Fagg van Freshpro Imports. "De late pruimen zijn van het ras Yummy en hebben een dieprode schil en lichtgeel vruchtvlees met een rozige kleur onder de schil. De pruimen hebben een goede Brix van rond de 18 graden, wat garant staat voor een geweldige smaakervaring."

Freshpro wil deze pruimen gedurende de laatste weken van het Zuid-Afrikaanse seizoen aanbieden als premiumlabel op groothandelsmarkten met het idee om dit volgend seizoen voort te zetten door rassen te selecteren die qua smaak, externe kwaliteit en houdbaarheid voldoen aan de premium criteria.

"We hebben al wat dozen aan onze klanten verzonden en de feedback is zeer positief. De proef loopt tot en met mei maar de aantallen zijn dit seizoen beperkt."

Voor meer informatie: 
Chris Fagg
Freshpro Imports
chris@freshproimports.co.uk   
www.freshproimports.co.uk   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven