Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Coforta besluit tot winstuitkering leden

Op woensdagavond 14 april 2021 heeft de Algemene Ledenvergadering van Coöperatie Coforta besloten om over te gaan tot winstuitkering aan de leden.

Het bestuur van Coöperatie Coforta is trots dat The Greenery in 2020 door gezamenlijke inspanningen een goed financieel resultaat heeft neergezet. Dit heeft er toe geleid dat het bestuur aan de algemene ledenvergadering heeft voorgesteld om een winstuitkering te doen richting haar leden. Vanwege de coronamaatregelen vond deze vergadering virtueel plaats.

Op 14 april heeft de algemene ledenvergadering besloten om aan de leden, een winstuitkering te doen ter hoogte van 1% van de heffingsgrondslag bij The Greenery het jubileumjaar van Coforta/The Greenery. In 2021 bestaat Coforta/The Greenery 25 jaar! Dit gaat Coforta/The Greenery op verschillende momenten vieren met leden en medewerkers in de tweede helft van 2021. De algemene ledenvergadering luidde het zilveren jubileumjaar virtueel in. Dat er de afgelopen vijfentwintig jaar enorm veel gebeurd is, werd duidelijk toen de leden in een animatiefilm 25 jaar historie kregen voorgeschoteld. 

Tijdens de vergadering toonde het bestuur haar dankbaarheid richting de leden voor hun bijdrage aan deze positieve ontwikkeling. “Het bestuur ziet het als de bevestiging dat de juiste samenwerking zorgt voor het gewenste resultaat”, sprak voorzitter Gerard Pronk. “Samen met de leden, de medewerkers en klanten van The Greenery zijn we iedere dag bezig om de keten voor groenten en fruit te moderniseren en te versterken. Door duurzaam te telen, de inzet van data, doorlopende innovatie en optimalisatie van kwaliteit op zowel producten als diensten, maken we samen het verschil. Ook in 2021 zal Coforta/The Greenery  werken aan verdere verbeteringen en een gezonde toekomst! Een positief resultaat en het toetreden van nieuwe leden bevestigt dat we op de goede weg zijn.”

Voor meer informatie:
Joost Rouwhorst
Coöperatie Coforta  
+31 (0)650 214 722
[email protected] 
www.coforta.com 

Publicatiedatum: