Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
onder de naam “PPA NO B.V.”

"Bemiddelingsactiviteiten 'Nederlandse Oogst' per 2022 naar PPA

Met het oog op de toekomst, het ontbreken van opvolging en persoonlijke omstandigheden heeft de directie van bemiddelingsbureau “Nederlandse Oogst” BV in de volksmond ook wel “NO-BV” genoemd besloten om per 31-12-2021 haar bemiddelingsactiviteiten te beëindigen.

"Om onze relaties, indien zij dit wenselijk achten, tijdig een goed alternatief te kunnen bieden, zijn wij er van overtuigd deze te hebben gevonden in de PPA Group waar de directie wordt gevoerd door Jan van Strien en Jelle van der Krift. Per 1-1-2022 worden de bemiddelingsactiviteiten daarom overgeheveld naar een nieuwe BV met als 100 % aandeelhouder de PPA Group onder de naam “PPA NO B.V.” 

PPA (Professional Partners in Agribusiness) is een modern agrarisch bemiddelingsbureau dat zich bezighoudt met de bemiddeling, teelt en op- en overslag van alle soorten zaaiuien, 1e en 2e jaars plantuien en witlofwortelen. De hoofdactiviteiten van NO-BV bestaan uit de bemiddeling in eerstejaarsplantuitjes, witlofwortelen en in mindere mate uien.

Bij het maken van deze strategische keuze heeft nadrukkelijk het belang van de relaties voorop gestaan. Maar ook hoe de bemiddelingsactiviteiten op een correcte, ordentelijke wijze zouden kunnen worden overgeheveld naar een betrouwbare, stabiele en solide partner die het vizier op de toekomst heeft gericht!

Er is gekozen voor het volgende plan van aanpak. Het huidige team van NO-BV zal ook in 2022 vanuit de huidige vestiging de volledige bemiddelingsactiviteiten voor haar rekening nemen. Dit heeft als voordeel dat de PPA Group een jaar volledig kan meedraaien en kan meekijken zodat een soepele overdracht kan worden gegarandeerd. Begin 2023 zal de administratie dan definitief worden verplaatst naar de vestiging van de PPA Group te Dronten en zal Chris Arendse op dat moment zijn werkzaamheden af gaan bouwen", zo melden Sjef de Winter en Chris Arendse namens de directie van NO-BV

Publicatiedatum: