Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Schuldenlast Loogman verminderd, maar nog tekort van € 2,7 miljoen

Uit het faillissementsverslag van A.C. Loogman & Zonen blijkt dat de veiling van het het onroerend goed van Loogman Holding in opdracht van hypotheekhouder ING Bank 4,3 miljoen euro heeft opgebracht. Hiermee zijn de schulden  van Loogman & Zonen, Loogman Horeca en Loogman Holding in combinatie met de opbrengst van de reeds
door ING geïnde openstaande debiteuren van Loogman & Zonen (die aan ING waren verpand) geheel voldaan. De veiling van de inventaris door Industrial Auctions bracht bijna € 867.500 op.

Daarmee zijn niet alle schulden voldaan, zo moet aan de fiscus en UWV nog ruim 1,3 miljoen euro worden betaald, zo blijkt uit het laatste faillissementsverslag. Daarnaast zijn er bijna € 2,1 miljoen aan onbetaalde rekeningen aan leveranciers en dergelijke, de zogenoemde concurrente vorderingen. De verkoop van inventaris en goodwill heeft een saldo opgeleverd van ruim € 741.000. Daardoor is er nu nog een tekort van bijna € 2,7 miljoen, zo rekende Food&Agribusiness uit. 

Publicatiedatum: