De Zaak vol Smaak in Vroomshoop

Slagerij voegt volledige AGF-speciaalzaak toe aan nieuwe winkel

Afgelopen donderdag opende in Vroomshoop De Zaak vol Smaak Schippers. Eigenaren Mark en Fiona Schippers hadden eerder Slagerij Schippers in een ander pand in Vroomshoop. In deze nieuwe winkel van ruim 300 vierkante meter is onder andere een volledige groenten- en fruitspeciaalzaak toegevoegd. 

De Zaak voor Smaak is een verswinkel met ook een enorm assortiment kaas en delicatessen (in samenwerking met Ed’s Kaashuis), en natuurlijk een grote slagerij met vlees en barbecuespecialiteiten en kant-en-klaar maaltijden.

Eigenaar Mark merkt dat er steeds meer vraag was naar een specialist op het gebied van groenten en fruit. “Daar willen we graag op inspelen met verse streekproducten. Wij hebben bijna alleen maar producten uit Twente, al het vlees komt uit Twente behalve het varkensvlees. Dat komt uit Ane, een plaats bij Hardenberg”, vervolgt Mark. “Dat is ook behoorlijk lokaal, maar net geen Twente meer.”

“Als wij producten niet uit de streek kunnen krijgen, dan bestellen we het. Maar dat gebeurt altijd bij een lokale leverancier. Ik zou het mooi vinden als elke ondernemer dat zou doen. Het is gewoon een stuk makkelijker, omdat je hetzelfde dialect spreekt en je kunt gemakkelijker communiceren met je buren dan met bijvoorbeeld een leverancier uit Amsterdam”, stelt Mark.

Volgens Mark was de verhuizing ook wel nodig. “We merkten het afgelopen jaar wel dat we het steeds drukker kregen en dat het pand aan de Tonnendijk te klein werd. Daarnaast wordt ons assortiment dus flink uitgebreid, dus dan moeten we wel meer ruimte hebben”, zegt Mark, die vol lof is over zijn nieuwe pand. “We komen op een supermooie plek en het heet zelfs: Het Hart van Vroomshoop. Mooier kan niet, toch? Daarnaast is het pand drie á vier keer zo groot en hebben we alles onder één dak. Wat wil je nog meer?”

Willem Dijk AGF wenst Mark en Fiona veel succes met deze fantastische nieuwe Zaak vol Smaak

Slagerij, Traiteur en Catering Schippers
Tonnendijk 7
7681 BJ Vroomshoop
0546-644286
info@slagerijschippers.nl 
www.slagerijschippers.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven