Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fruit Logistica Special Edition gecanceld

De organisatie van de Fruit Logistica heeft bekendgemaakt dat als gevolg van de aanhoudende coronapandemie de Fruit Logistica Special Edition van 18 tot en met 20 mei 2021 als geheel geannuleerd wordt. "Ik ben er zeker van dat de annulering van vandaag voor niemand een verrassing is," zegt Madlen Miserius, senior product manager. "De coronapandemie duurt langer dan verwacht. Wij hadden in mei een evenement op locatie willen organiseren. Maar de vooruitzichten voor internationale zakenreizen naar Berlijn en grote 'face-to-face'-bijeenkomsten zijn helaas te slecht. Onder deze omstandigheden is het voor ons eenvoudigweg onmogelijk om elkaar persoonlijk te ontmoeten."

Bekijk hier de videoboodschap van Madlen Miserius, senior product manager van Fruit Logistica, over de beslissing.

Meer dan 600 bedrijven uit Europa en de rest van de wereld hadden zich reeds aangemeld voor de speciale editie. "Helaas heeft de pandemie nog steeds de overhand, wat ons vandaag heeft doen besluiten het evenement af te gelasten," zegt Miserius. "Er is een enorme wereldwijde familie van mensen in de verse groenten- en fruitsector, die jaarlijks op de Fruit Logistica bijeenkomt. Wij zijn reeds in gesprek met de internationale marktspelers en hard aan het werk om ons voor te bereiden op de Fruit Logistica 2022. Wij zullen er alles aan doen om van deze 30ste editie een dynamisch evenement te maken. Zet dus alvast een afspraak in uw agenda voor de Fruit Logistica in Berlijn op 9-11 februari 2022."

Publicatiedatum: