Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Farmhouse International: korte, duurzame ketens door internationale samenwerking

Sinds 1 januari 2021 vallen Yex en de teler-samenwerkingen Avor, SPOT en FV SeleQt onder een nieuwe holding: Farmhouse International. Deze internationale samenwerking met en voor telers biedt afnemers jaarrond een breed assortiment verrassende groenten en fruit.

Farmhouse International beschikt over eigen farms voor avocado, zoete aardappel en fijne groenten en met Yex over een toon-aangevende importeur van exotische groenten en fruit en zachtfruit. Farmhouse International staat voor korte, duurzame ketens, waar transparantie en efficiency gegarandeerd zijn.


Directeur Martijn de Graaf

Goede en gezonde voedselketens
Afnemers vinden het steeds belangrijker om hun producten dicht bij de bron kopen. Ze hebben behoefte aan meer transparantie over het product en vragen om productzekerheid, zowel in kwantiteit als kwaliteit. Met het verkorten van de keten door achterwaartse integratie kunnen we aan die wensen van retailers voldoen. Farmhouse vindt het belangrijk om ook op lange termijn goede en gezonde voedselketens te kunnen blijven garanderen.

Farmhouse International is daarom joint ventures aangegaan met verschillende telers: FV SeleQt voor fijne groenten, SPOT voor zoete aardappels en sinds 1 januari 2021 Avor voor avocado’s. Om jaarrond de juiste kwaliteit te kunnen leveren, werkt Farmhouse International daarnaast samen met zorgvuldig geselecteerde telers over de hele wereld. Yex importeert een breed assortiment exotische groenten, exotisch fruit en zachtfruit vanuit de hele wereld. Daarmee is Farmhouse International de juiste bron voor een breed van verrassende groenten en fruit.

Partnerships
Voor telers is Farmhouse een interessante manier om toegang te krijgen tot de Europese markt. Zij kunnen zich daarbij focussen op de teelt, terwijl Farmhouse International zaken als marketing en logistiek voor zijn rekening neemt. Van een traditionele klant-leverancierrelatie wil Farmhouse meer naar partnerships en daarbij aandacht hebben voor alle schakels in de keten. Kortom: sámen ondernemen. De slogan ‘connecting smiles’ illustreert dat en staat voor een glimlach op het land én aan tafel.

www.farmhouse-international.com

Publicatiedatum: