Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lambada-seizoen weer gestart bij Beekers Berries

Vandaag zijn bij Beekers Berries, gevestigd in Made, de allereerste Lambada's weer geplukt. De Lambada zal tot ongeveer eind juni verkrijgbaar zijn.

"Er wordt elk jaar weer uitgekeken naar deze exclusieve aardbei", vertelt Wil Beekers, eigenaar Beekers Berries. "De aardbei is gewoonweg uniek met een overweldigend aroma en prachtige uitstraling. De groente- en fruitspecialisten onder ons zullen het hoogstwaarschijnlijk herkennen: voordat er ook nog maar één Lambada aardbei geplukt is, stromen de eerste vragen naar de verkrijgbaarheid van deze aardbei al binnen."

"Lambada’s telen is iets unieks en betekent dat we nog een stapje harder moeten lopen. Het jaar 1997 was dan ook een speciaal moment voor ons. Dit jaar gingen we voor het eerst Lambada’s telen. Met deze koningin onder de aardbeien ga je echt een stap verder en kun je je nog extra onderscheiden als teler", aldus Wil.
"Zo passen we een andere pluktechniek toe bij de Lambada. Ze wordt namelijk heel behoedzaam aan haar steeltje geknipt in plaats van geplukt. Daarnaast ligt de totale productie lager dan bij andere aardbeienrassen."

Voor meer informatie:
Beekers Berries
shirley.vanderlinden@beekersberries.nl 
www.beekersberries.nl

Publicatiedatum: