Fruit op je werk lanceert challenge voor de zorg: Fruitvoordezorg.nl

Tholen – Voor de werkfruitleveranciers is 2020 extreem lastig. Aan het begin van 2021 is duidelijk dat het thuiswerkadvies van de overheid voorlopig nog blijft gelden. “Als grootste leverancier van vers fruit op het werk is 2020 voor ons een jaar met kopzorgen geweest, maar we kijken vol energie vooruit en zijn 2021 gestart met een fruitboost-challenge voor de zorgtoppers in de ziekenhuizen”, vertelt woordvoerder Kari van den Berg van Fruit op je werk.

“Al de gehele coronaperiode steunen wij samen met onze klanten de zorg met vers fruit. Doordat onze klanten het fruit dat zij normaal op de werkvloer geleverd krijgen nu door ons in de zorg laten leveren. We hebben dat idee nu supergroots aangepakt en willen samen met ondernemend Nederland onze zorgmedewerkers in zoveel mogelijk ziekenhuizen met heerlijk vers fruit en een warme boodschap een fruitboost bezorgen! Ondernemend Nederland maar ook particulieren kunnen op onze site www.fruitvoordezorg.nl het aantal fruitboxen doorgeven dat ze willen aanbieden aan het ziekenhuis naar keuze. Hierdoor kan men lokaal de zorgmedewerkers steunen. Ook kan men hier het bedrijfslogo uploaden en een eigen boodschap achterlaten op de fruitboost. Hiermee hopen we van deze tijd, die smaakt als een zure appel, toch iets nuttigs te maken en de zorg met elkaar een hart onder de riem te steken. De teller staat na de lancering afgelopen week al op ruim 970 fruitboxen met meer 36.000 stukjes fruit voor onze toffe zorgperen. "

Het initiatief is door Fruit op je werk opgezet in samenwerking met twee enthousiaste partijen: iBiZZ en 9CA. Fruit op je werk biedt de fruitboxen voor de zorg aan tegen een gereduceerd tarief, als de challenge succesvol is kunnen zij er een kleine marge op draaien. "Zo zijn wij door het bezorgen van een fruitboost bij zorgmedewerkers minder afhankelijk en doen wij er alles aan om onze medewerkers, telers en leveranciers perspectief te bieden”, besluit Kari.

Voor meer informatie:
Kari van den Berg
kari@fruitopjewerk.nl    

FRUIT OP JE WERK | Moordrecht | Zwolle | Best
Zuidbaan 527, 2841 MD, Moordrecht
T:  0182 600 110
www.fruitopjewerk.nl  
info@fruitopjewerk.nl 

www.fruitvoordezorg.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven