Organisatorische verschuivingen bij Gebrs van Aarle

Door de juiste mensen in de juiste positie te manoeuvreren, is fullservice groothandel Gebrs van Aarle van plan om het maximale uit “dit kakelverse jaar te halen. We beginnen dit jaar fris en opgewekt, gaan uit van de kracht van onze medewerkers en willen onze afnemers optimaal kunnen bedienen”, aldus Niels Borst, commercieel manager.

De ambities zorgen voor enkele organisatorische verschuivingen. “Laat 2021 maar komen. We hebben ambitieuze doelstellingen gesteld en met een fris en gemotiveerd team gaan we ervoor. Met dit team zie ik de uitdagingen van 2021 vol vertrouwen tegemoet!”

Willem Mauritz aangesteld als Verkoper Foodservice
Per 1 januari is Willem Mauritz aangesteld als Verkoper Foodservice. Willem grijpt deze mogelijkheid met beide handen aan en is klaar voor een duik in de Foodservice-wereld. Willem: “Ik heb heel veel zin in deze nieuwe stap. Het intensieve contact met ‘mijn’ detailhandel-klanten zal ik wel gaan missen.  Zij hebben mij gevormd en er mede voor gezorgd dat ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk ben gegaan”.

Iwan van Giersbergen aangesteld als Verkoper AGF
De verkoop-werkzaamheden van Willem worden overgenomen door collega Iwan van Giersbergen. Iwan is al ruim 25 jaar werkzaam bij Gebrs van Aarle, waarvan de laatste 12 jaar als AGF Inkoper. Zijn eerste jaren bij Gebrs van Aarle was Iwan een gedreven verkoper en hij ziet ernaar uit om deze rol wederom te gaan vervullen en de klanten weer te spreken. “Met mijn ervaring in verschillende functies ga ik ervan uit dat ik onze klanten optimaal kan bedienen!” aldus Iwan.

Bert Schöttelndreier gaat inkoopteam versterken
Om het team op Inkoop te versterken en compleet te maken is per 1 januari jl. Bert Schöttelndreier gestart. Bert is geen onbekende binnen de AGF wereld. “Ik heb als doel iedereen te voorzien van al het moois wat AGF te bieden heeft. Voorheen heb ik als Patissier (toetjes maker) in vele restaurants gewerkt en ben op heel natuurlijke wijze de AGF in gerold." Na diversen inkoop- & verkoopfuncties bij kleinere groothandels (Úniverser en L ami du Metre) en grotere (VEN int. versmarkt, Hanos, Sligro & Makro) is Bert in 2019 bij Gebrs van Aarle terecht gekomen. "Mijn kennis vanuit Foodservice kan ik prima kwijt binnen de categorieën die ik nu beheer en sta voor een divers assortiment." Een lijfspreuk van Bert is dan ook: “AGF is als gebak van moeder natuur!”

Voor meer informatie
Gebrs van Aarle
Van Leeuwenhoekweg 39
5482 TK Schijndel
073 5441919
www.gebrsvanaarle.eu     
verkoop@aarlegebrs.nl 
marketing@aarlegebrs.nl      

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven