Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerst Walking Floor transport na Brexit

Op zondagochtend 3 januari 2021 heeft Farm Trans met haar Walking Floors succesvol de eerste post-Brexit lossingen gedaan in het Verenigd Koninkrijk.

Walking floor transport buiten EU
Joost Blom, manager Walking Floor: "Doordat het Verenigd Koninkrijk niet meer tot de EU behoort, is het Walking Floor transport van en naar het VK nog meer een specialisme geworden. Omdat we ons als Farm Trans goed hebben voorbereid op de Brexit, beheersen we dit specialisme en kunnen we onze klanten bijstaan in het gehele traject".

Extra documentatie buiten EU
Vanaf 1 januari 2021 is extra informatie over de lading nodig omdat er na het uittreden van het VK aan diverse douane eisen moet worden voldaan. Ook dienen verzendingsgegevens zoals vrachtbrieven, vrachtlijsten en productcodes eerder bekend te zijn. "Voor klanten betekent dit dat we het product eerder laden en de verzendings-gegevens eerder opvragen en doorzetten naar diverse ketenpartners."

Vraag Walking Floor transport richting VK groeit
"We merken dat de vraag van het Walking Floor transport richting het VK groeiende is. Als Farm Trans kunnen we snel en gericht transportvragen van klanten uitvoeren, omdat wij kennis van en toegang hebben tot verschillende benodigde systemen. Zo kan de klant de volledige regie uit handen geven aan ons. Afgestemd op de gewenste doorlooptijd boeken we een geschikte oversteek zodat de zending van de klant op de juiste tijd en plaats wordt afgeleverd", aldus Joost.

Voor meer informatie:
Tom Steenmeijer
Farm Trans
+31 (0)6 19 05 15 00 
www.farmtrans.com/nl/contact/  

Publicatiedatum: