Jarno Kwakkel, Postuma AGF over Kerstdrukte bij de groothandel:

"Door de herontdekking van de AGF-specialist lopen we deze Kerst tegen fysieke grenzen van ons pand en wagenpark aan"

Tholen - De vraag of er sprake is van Kerstdrukte kan bedrijfsleider Jarno Kwakkel van Postuma AGF volmondig met ja beantwoorden. "Het is hier erg druk. Corona heeft ervoor gezorgd dat de consument de AGF-specialist herontdekt heeft. Waar de consument het afgelopen jaar dus al extra vaak bij de specialist kwam, is het met Kerst helemaal niet af te zien. In het kielzog daarvan beleven wij ook drukke dagen. We lopen deze kerst tegen de fysieke grenzen van ons pand en wagenpark aan. We hebben alles gelukkig wel uit kunnen leveren, hetzij met wat kunst en vliegwerk en hulp van klanten. Zo hebben we een vrachtwagen geleend van Vitamientje."

"Wij zien dat de traditionele kerstproducten zoals haricot verts, cranberries, kruiden, etc. goed lopen. Maar ook innovaties zoals onze gourmetschaaltjes met gesneden groenten zijn niet aan te slepen. We missen natuurlijk grotendeels de foodservice ten opzichte van vorig jaar maar om eerlijk te zijn hadden we dat er nu ook niet bij kunnen hebben nu. Gelukkig is de aanloop met kerst vrijdag en zaterdag perfect en zijn er weinig tekorten. De piek in de winkels, op de markt en bij de venters zal de komende drie dagen zijn en we verwachten dat het daar ook erg druk zal zijn", aldus Jarno.

Voor meer informatie:
Jarno Kwakkel
Postuma AGF
Tel: 038 750 79 54
jarno.kwakkel@postuma.nl 
www.postuma.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.