Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Via QR-code

Hochfeld introduceert retaildruif ‘New for You’ en hoopt consumentenfeedback te krijgen

De Namibische en vroege Zuid-Afrikaanse druiven komen momenteel op de Britse markt.

"De Namibian Flame hebben een goede maat en smaak, net als de Early Sweet en Prime. Hoewel ze 7 tot 10 dagen te laat zijn, is het een mooi begin van het kerstseizoen om een goede verse aanvoer van druiven te hebben," zegt Karen Cleave van Richard Hochfeld. Karen merkt op dat het Europese aanbod dit jaar vooral is uitgebreid met Spaanse druiven. Het Griekse aanbod kwam met gemengde kwaliteit.

De Britse retailers in het Verenigd Koninkrijk slaan verschillende wegen in als het gaat om het promoten van individuele variƫteiten, de Cotton Candy en Sable rassen worden genoemd, maar het aanbod van andere rassen is niet groot of consistent genoeg om dit te doen.

"Dit jaar heeft Hochfeld een merk ontwikkeld voor retaildruiven: 'New for You'. Dit betreft de kleinere rassen en consumenten kunnen de QR-code scannen en feedback geven over deze druiven. Op deze manier kunnen zowel de retailers als de telers waardevolle informatie teruggekoppeld krijgen.

Op dit moment is Brexit geen groot probleem, omdat het bedrijf de druiven rechtstreeks in het Verenigd Koninkrijk importeert, maar er kunnen later in het jaar misschien problemen ontstaan als ze via de Europese routes worden binnengebracht.

Voor meer informatie:
Karen Cleave
Richard Hochfeld Ltd
+44 1732 8855 66
karen.cleave@richardhochfeld.co.uk
www.richardhochfeld.co.uk

Publicatiedatum: