Fruitsnacks neemt portefeuille Menssana over

Fruitsnacks uit Nieuwerkerken (Limburg), actief in het leveren van fruit op de werkplek, heeft onlangs de portefeuille van Menssana overgenomen.  Met deze integratie verstevigt Fruitsnacks zo haar marktleiderschap in België en snijdt het nieuwe mogelijkheden aan.Een gezond groeipad met een mooie kers op de taart
Fruitsnacks tekent al sinds haar oprichting in 2006 erg mooie groeicijfers op. Was het coronavirus er niet geweest, dan hadden ze hun groeicurve wellicht aangedikt met de gebruikelijke 10%. Een heel mooi groeipad dus, waarbij het bedrijf onlangs een hele mooie kers op de taart plaatste. Op 01 december nam Fruitsnacks namelijk de klantenportefeuille van fruitleveringen op het werk over van haar concullega Menssana.

Complementaire producten
Menssana is net zoals Fruitsnacks actief in het leveren van fruitmanden op het werk. “Onze productengamma’s waren perfect op mekaar afgestemd, meldt Karel Paesmans, zaakvoerder van Fruitsnacks”.

“Menssana was, door een verschuiving in de focus als verdeler van Zummo en Pine-O-Matic toestellen op zoek naar een overnemer voor haar fruitportefeuille”, voegt Amaury De Herdt eraan toe, zaakvoerder van Menssana. “Wij zijn ervan overtuigd dat Fruitsnacks met haar jarenlange ervaring en excellente reputatie, perfect aan de behoeften van onze klanten zal beantwoorden”.

Naast fruit leverde Menssana ook nog verse bio-soep aan haar klanten, een dienst die Fruitsnacks graag verderzet.

Voor meer informatie:
Fruitsnacks
Mierhoopweg 34
3850 Nieuwerkerken
+32 (0)11 69 52 80
fruit@fruitsnacks.be 
www.fruitsnacks.be 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.