Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitbreiding voor De Jong Verpakking in De Lier

Golfkartonproducent De Jong Verpakking uit De Lier breidt zijn locatie uit. Om aan de groeiende vraag naar golfkartonnen verpakkingen te voldoen bouwt De Jong Verpakking hier samen met vastgoedbedrijf WDP aan een nieuw meerlaags distributiecentrum met opslag- en productieruimte.Met de investering breidt De Jong Verpakking de bestaande productiecapaciteit uit. WDP zal als investeerder en ontwikkelaar dit project realiseren. Met WDP heeft De Jong Verpakking een partner die veel ervaring heeft in het ontwikkelen en beheren van opslag- en productielocaties. De oude opslaghal maakt plaats voor een hal met een dubbele verdieping. Zo zal de vloeroppervlakte verdubbelen waardoor de opslag behouden blijft, maar er ook extra ruimte bij komt. 

Gereed in 2022
De werkzaamheden van sloop en nieuwbouw op het industrieterrein Westerlee zijn reeds geruime tijd aan de gang. Het nieuwe pand wordt gebouwd met oog voor de omgeving. De verwachte oplevering ervan is gepland in de loop van 2022. 

Duurzaam
Vele markten gebruiken verpakkingen van golfkarton. Consumenten zien vaak liever verpakkingen van karton dan van plastic, omdat karton een product van papier is. Ook wordt karton heel goed gerecycled en heeft daardoor een duurzaam imago. Veel pakketjes die verstuurd worden door webshops gaan in een doosje. Doordat we met z’n allen steeds meer pakketjes bestellen, zijn er dus ook meer dozen nodig. 

“Ik zie de machines al staan”
Henk de Jong, eigenaar van De Jong Verpakking: “Ik ben trots dat we na een lange periode van voorbereidingen aan de slag mogen om te werken aan onze nieuwe fabriek. Als ik nu over het bouwterrein loop en om mij heen kijk, zie ik de nieuwe machines al staan. Ook kan ik mij voorstellen hoe hier straks de verpakkingen in de vrachtwagens geladen worden.”

Voor meer informatie:
Raymond Segers
De Jong Verpakking
r.segers@dejongverpakking.com
www.dejongverpakking.com 

 

Publicatiedatum: