Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

McCain bouwt fritesproductie in China uit

Als mondiale onderneming is McCain Foods wereldwijd actief in 160 landen, met 51 vestigingen in lokale markten om haar klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

Voortbouwend op de 25 jaar aanwezigheid van het bedrijf in China en om aan de groeiende vraag naar de aardappelproducten te voldoen, heeft McCain een investering van 200 miljoen dollar (bijna 165 mln euro) aangekondigd in een tweede lokale productiefaciliteit in de Yangling Agriculture Hi-Tech Development Zone in de Shaanxi-provincie.

Door middel van een verhoogde verwerkingscapaciteit en gespecialiseerde productiecapaciteit en in nauwe samenwerking met de lokale telers om hoogwaardige aardappelen te verkrijgen, zal McCain Foods het voortouw blijven nemen in de innovatie van diepgevroren aardappelproducten die voldoen aan de groeiende vraag van de markt naar lokaal bereide producten in een reeks van verschillende soorten keukens.

De ethiek en het perspectief om een familiebedrijf te zijn vanuit een kleine stad in New Brunswick is de kern van de manier waarop McCain Foods zakelijke beslissingen neemt, zorgt voor haar werknemers en waarop het bedrijf de dialoog aangaat met lokale klanten over de hele wereld.

Voor meer informatie:
Andra Stan
McCain
andra.stan@mccain.ca
www.mccain.com

Publicatiedatum: