Vanaf zondag 13 december is het nieuwste appelras Morgana® van Fruitveiling Zuid-Limburg verkrijgbaar. De Morgana-appel is een aantrekkelijke appel om te zien én te proeven. Verder heeft Morgana een zeer goed uitstalleven en een goede hardheid. De appel is knapperig met sappig vruchtvlees. Niet voor niets wordt de pay off ‘extremely juicy’ gebruikt bij de Morgana. Qua smaak voldoet de Morgana aan het smaakprofiel van de Europese consument, zoet met een heel licht vleugje zuur en een heerlijke crunchy bite.

De eerste reacties op de Morgana zijn positief. De Morgana wordt met een hoge score beoordeeld en komt er veel positieve feedback op met name de smaak, bite en uitstraling van de appel. Morgana zal verkrijgbaar zijn op schaal, in de zak of los gelegd.

Social mediacampagne
De introductie zal ondersteund worden middels een like-, share- en wincampagne op Instagram en Facebook. Dat er fans van deze appel gaan komen, daarvan is Fruitveiling Zuid-Limburg overtuigd! Morgana® is te volgen via: @MorganaNL via de sociale kanalen van Facebook, Instagram en LinkedIn.

Voor meer informatie:
Fruitveiling Zuid-Limburg
tel. +31 43 458 8588
sales@veilingzl.nl