Tholen - Bij 350 Jumbo filialen in Nederland én online zijn deze maand twee doe-het-zelf pakketten en twee Spelletjes Soep pakketten ontwikkeld door Spoony te koop. "De filialen konden zélf beslissen of ze Spoony tijdens deze feestmaand in het schap willen en ze hebben massaal ingetekend", vertelt Sara Monnik van Spoony. "We zijn trots dat Jumbo juist in deze feestmaand voor onze gezonde boodschap gaat en ouders en kinderen óók met gezond lekkers gaan verleiden."

Het gaat om een limited edition van een aantal verspakketten: de doe-het-zelf-pakketten Kabouterpizzas op basis van courgettes, Wortelkwarkbolletjes een bakmix met verse wortel en twee verse spelletjes soepen in de smaken wortel en paprika. De pakketten bevatten niet alleen ingrediënten en het recept maar er zit ook een leuk eetspelletje bij om het gerecht met meer plezier op te eten.

Spoony heeft nog meer leuk nieuws om te delen. 5 van hun producten zijn genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award. Het gaat om de Spelletjes Pasta, Slurp Soepen en doe-het-zelf pakketten.

Spoony
Sara Monnik
T: 06 1651 3507
E: sara@spoony.nl 
W: www.spoony.nl