Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AGF-nominaties voor Gezonde Innovatie Awards

De EASY sauzen van Food Fellows zijn genomineerd voor de Gezonde Innovatie Awards. Dit is een complimentenprijs van Foodlog en Foodpersonality voor producten en initiatieven die bijdragen aan een gezonder eetpatroon. Ook andere AGF-innovaties dingen mee, waaronder Spoony, Bonduelle Groenterijst, Tea by Me en de Groente & Fruitbrigade.

Bekijk alle genomineerden hier.

Food Fellows brengt haar nominatie onder de aandacht. Volgens de jury van de Gezonde Innovatie Awards voldoen de sauzen aan alle criteria van een gezonde innovatie. Daarom staat het product nu op de shortlist. Een hele eer, want nog geen 20% van alle aanmeldingen heeft deze shortlist behaald." 

Maak kennis met Food Fellows, een eigenzinnig stel kameraden met smaak. Food Fellows zet naar eigen zeggen 'geen groente op tafel omdat het moet, maar omdat het kan'. Daarom ontwikkelde men vier smaakvolle sauzen, bomvol verse groenten: een Tomato Base, Pasta Sauce, Chili Sauce en Curry Sauce.

De sauzen bevatten minimaal 90% verse groenten, zijn 100% natuurlijk en laag in zout, suiker en vet. En vooral ook duurzaam, want de sauzen zijn gemaakt van geredde groenten: groenten die nét niet mooi genoeg zijn voor het AGF-schap, maar net zo lekker smaken. Met de sauzen zet de consument heel makkelijk een verse en pure maaltijd op tafel.

Stemmen kan tot 17 januari. 

 

 

Publicatiedatum: