Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Koelruimte beschikbaar bij logistiek warehouse in Oegstgeest

Gemotra: transport groupage en complete vrachten van en naar Noord-Frankrijk

Tholen - Transportbedrijf Gemotra uit Oegstgeest is actief in het transport van zowel groupage als voor complete versladingen van en naar Noord-Frankrijk. Dagelijks worden voor diverse klanten producten van en naar Noord-Frankrijk en het groothandelscentrum Rungis bij Parijs vervoerd. Het verstransport omvat groenten, fruit, vlees, kaas en bloemen.

Dagelijks wordt bij Gemotra het complete wagenpark ingepland. Het transportbedrijf heeft capaciteit beschikbaar voor zowel opgaand transport als retour vanaf Noord-Frankrijk. "Met name voor de retourvrachten kunnen we veel klanten een goede service bieden. Leveringen kunnen rechtstreeks worden gelost, of worden gecrossdockt in Oegstgeest, Poeldijk of Amsterdam."

Daarnaast heeft het bedrijf op haar logistieke locatie in Oegstgeest de mogelijkheid om voor diverse partijen de koeling te faciliteren. Zo wordt de koelruimte onder meer ingezet voor de lange bewaring van peren. "Ook hier hebben we nog ruimte om de koeling te verzorgen voor derden", aldus de transporttak van Gebr. de Mooij - Amsterdam.

Voor meer informatie:
Gemotra 
Rijnsburgerweg 59a
2341 AA Oegstgeest
+31 714 034 235
[email protected]