Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Europe Retail Packing bestaat vandaag 20 jaar

Europe Retail Packing bestaat in december 20 jaar. Wat Dolf Reijgersberg in 2000 op het ABC-terrein begon als een flexibel verpakkingsbedrijf van groenten, is uitgegroeid tot een landelijke speler. ERP heeft nu vestigingen in Poeldijk, Barendrecht, De Meern en Drunen en is gespecialiseerd in zoete aardappel, exoten, blauwe bessen, druiven, citrus en kasgroenten.

In 2001 kwam ook zoon Menno Reijgersberg in het bedrijf. Menno kwam uit de kassenbouwwereld, begon in de loods en is ook directeur van Europe Retail Packing. Hij vertelt dat het jubileumjaar in het teken stond van automatisering en verdere professionalisering. “Ook zonder corona was 2020 voor ons een spannend jaar geweest. We zijn druk met onze nieuwbouw in Barendrecht en Poeldijk en met verschillende nieuwe verpakkingslijnen. Elke keuze die wordt gemaakt, is voor de toekomst. En wel een gezonde toekomst! ”

Voor meer informatie:
Menno Reijgersberg
Europe Retail Packing
+31(0)6 21832400
[email protected]

Publicatiedatum: