Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gerard van den Anker tijdelijk CDA Tweede Kamerlid

Gerard van den Anker wordt begin januari geïnstalleerd als Tweede Kamerlid van het CDA. Hij gaat deze functie tot 15 april vervullen. Op die datum wordt de nieuwe Tweede Kamer geïnstalleerd. Gedurende deze periode onderbreekt Gerard van den Anker zijn NFO voorzitterschap. Na 15 april pakt hij de voorzittersrol van de NFO weer op.



Gerard van den Anker komt in de kamer omdat Michel Rog de kamer verlaat. Hierdoor is er een CDA zetel vrijgekomen die Gerard gaat invullen. Het bestuur van de NFO feliciteert Gerard van den Anker met deze mooie kans en is verheugd dat hij na 15 april zijn functie als voorzitter weer wil oppakken. Gedurende zijn Kamerlidmaatschap kan hij het politieke bedrijf van binnen uit meemaken en zijn politieke net-werk vergroten. Het bestuur van de NFO is er van overtuigd dat de NFO hier haar voordeel mee kan doen en dat Gerard zijn voorzitter-schap na 15 april met deze kennis versterkt kan voortzetten. Gerard van den Anker staat niet op de CDA kandidaten lijst voor de aan-komende Tweede Kamerverkiezingen en zal dus na de verkiezingen niet in de Kamer terugkeren. Gedurende het Kamerlidmaatschap zal Bert den Haan, vicevoorzitter van de NFO als waarnemend voorzitter fungeren.

Voor meer informatie:
Bert den Haan
Vicevoorzitter
0651885387

Publicatiedatum: