Tomaten passen perfect in een gezonde levensstijl. Om de smaakvolle tomaten Harvest of Health-tomaten van de eigen telers te promoten start Harvest House een promotie actie.

De smaakvolle Harvest of Health tomaten zijn er in drie soorten: mini troscherrytomaten, cocktailtrostomaten en trostomaten. Deze rassen zijn geselecteerd op hun volle, zoete smaak en mooie, dieprode kleur.


Trostomaten

Afgelopen zomer werd de look & feel van de Harvest of Health-lijn onder handen genomen om nog meer tot uiting te brengen dat de tomaten perfect passen in een gezonde levensstijl. De tomaten van Harvest of Health zitten namelijk boordevol lycopeen, een bioactieve stof die werkt als antioxidant. Daarnaast zitten de Harvest of Health tomaten boordevol kalium en vitamine C.

Mini-troscherrytomaten

De Harvest of Health tomaten zijn het hele jaar door beschikbaar, dus ook in de winter. Het aanbod is op dit moment weer helemaal op peil, zodat iedereen kan genieten van deze smaakvolle tomaten. Op maandag 23 november start een mooie kortingsactie op drie productlijnen en verschillende verpakkingsmogelijkheden.

Cocktailtros met clip


Voor meer informatie:
Harvest House
www.harvesthouse.nl 
info@harvesthouse.nl