Gratis ticket voor AGF.nl-lezers

De Asia Fruit Logistica ON is er klaar voor

Asia Fruit Logistica ON, het nieuwe digitale format van de belangrijkste vakbeurs voor versproducten in Aziƫ, opent zijn virtuele deuren op 17-20 november 2020.

Asia Fruit Logistica ON is de plek waar de Aziatische handel in AGF online samenkomt en het begint allemaal met Asiafruit Congress ON. De belangrijkste versproductenconferentie van Aziƫ is op 17 november online van 14:00-18:30 uur (Singapore/China tijd). De conferentie is voor alle bezoekers van Asia Fruit Logistica dit jaar voor het eerst gratis te bezoeken.

De virtuele ontmoetingsplaats van Asia Fruit Logistica ON opent op 18 november. Exposanten uit meer dan 30 verschillende landen in zes regio's en continenten hebben zich aangemeld om deel te nemen en hun voordeel te doen met de mogelijkheden om elkaar te ontmoeten en online zaken te doen. Asia Fruit Logistica ON's geavanceerde business-matching software vindt de meest geschikte contactpersonen voor de bedrijven die deelnemen. Het stelt de deelnemer in staat om op elk gewenst moment tussen 10:00 uur 's ochtends en 22:00 uur 's avonds in Singapore/China te vergaderen, zaken te doen en plannen te maken voor het komende seizoen.

Exposanten en bezoekers hebben ook live en on-demand toegang tot een breed scala aan sessies en workshops op Asia Fruit Logistica ON.

Smart Horticulture Asia, dat elke dag tussen 13:00 uur en 15:00 uur (Singapore/China-tijd) online is, richt zich op de nieuwste trends in de hightech tuinbouw. Covid-19 heeft de ontwikkeling van de technologie in de versmarkt alleen maar versneld en dit jaar richt het programma zich op 'onbemande teeltconcepten'.

Dagelijks vindt Cool Logistics Asia plaats van 15:00 tot 17:00 uur Singapore/China-tijd. Het biedt praktische workshops over trendanalyses, technische overzichten en casestudies in de vers-logistiek aan.

Op de Asia Fruit Logistica ON kunt u ook uw gratis exemplaar van het Asiafruit Congres Statistieken Handboek downloaden met de laatste informatie en analyses van trends in de snel veranderende Aziatische verssector.

De beurs biedt een gratis ticket aan alle lezers en abonnees van AGF Nederland. Bezoekers kunnen zich gratis registreren met promo-code AFLON2020FP. Klik hier om in te schrijven.

Voor meer informatie:
Asia Fruit Logistica ON organizing team
+66 2 941 4600
info@gp-events.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven