Ook in tijden van corona is het noodzakelijk dat het transport van groenten en fruit door blijft gaan, hoe moeilijk dit soms ook is. “De sterke punten van ons bedrijf zijn ons reactievermogen, duidelijkheid en snelheid in de omgang met de klant. We hebben ons altijd beziggehouden met grote bedrijven, maar toch hebben we een aantal jaar geleden besloten om een nieuwe weg in te slaan en we bieden nu een andere, bedrijfsvriendelijke service aan onze klanten”, zegt Luca Bruna van het Italiaanse logistiekbedrijf P2P.

Archieffoto

Bruno legt uit dat P2P kan worden gedefinieerd als de logistieke operator in de buurt, die vrachtwagentransport integreert met zee- en luchttransport. “We zijn gevestigd in Emilia Romagna, maar we hebben contacten in verschillende strategische gebieden. We kunnen AGF zonder problemen vervoeren naar alle delen van de wereld.” 

Martina Franchina, Federica Parisi en Luca Bruno

De medewerkers van P2P beschikken over verschillende vaardigheden, afhankelijk van de gebieden. “We houden ons bezig met het vinden van de meest effectieve oplossingen tegen de beste prijs. Tegenwoordig is de klant op zoek naar duidelijkheid qua kosten en efficiëntie van de dienstverlening, met de garantie dat alle zaken in goede handen zijn. En dat is precies waar wij goed in zijn.” 

“Het klinkt misschien vreemd, maar in vergelijking met een jaar geleden is er meer spanning op het gebied van de scheepvaart. Natuurlijk worden ook wij geconfronteerd met lastige situaties, zoals minder vluchten vanwege de coronacrisis, maar juist in deze omstandigheden weten wij de problemen van onze klanten op te lossen”, besluit Luca.

Voor meer informatie:
Luca Bruno
P2P Logistics
+39 3407019330
info@p2psrl.com 
www.p2psrl.com