Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Papieren verpakking voor uien en wortelen

Het Italiaanse Ambrosi & Sdei lanceert een papieren en daardoor volledig recyclebare verpakking voor wortelen en uien. “Het is een oplossing die 100% recyclebaar is, omdat het doorzichtige venster is gemaakt van cellulosehydraat. Dat is een materiaal van plantaardige oorsprong, voorzien van een Home Compostable-certificaat. Op deze manier maakt de verpakking deel uit van een circulaire economie. Een groot voordeel is dat de houdbaarheid van de gewassen wordt verlengd”, zegt Nicola Sdei.

Anastasio en Riccardo Sdei

Ambrosi & Sdei, dat al vier generaties een familiebedrijf is, beschikt over een areaal van 150 hectare voor de wortelteelt en 120 hectare voor uien. Deze zijn gelegen in verschillende delen van Italië om continuïteit in de aanvoer te kunnen bieden. Er wordt gebruikgemaakt van geïntegreerde plaagbestrijding ter voorkoming van ziektes en schimmels.

“Een aspect wat voor ons belangrijk is, is het personeel. Elk jaar investeren we in opleidingen en cursussen zodat onze medewerkers op de hoogte blijven van alle technische innovaties. Naast uien en wortelen telen we ook selderij en peterselie”, zegt Sdei.

“Onze filosofie is om gewassen van kwaliteitsniveau te bieden in een markt waarin de concurrentie groot is. We zijn ons ervan bewust dat de klant veel mogelijkheden heeft om te kiezen. Dat betekent ook dat hij een andere leverancier kan kiezen als hij niet tevreden is.”

“We zijn erg toegewijd aan het bereiken van de doelstellingen die aan onze bedrijfsfilosofie verbonden zijn. Dat heeft ertoe geleid dat het bedrijf de grootste leverancier is geworden van twee grote ketens binnen de detailhandel en een aantal andere kleinere ketens. Onderzoek en het aanboren van nieuwe markten hebben bijgedragen aan de groei van ons bedrijf en daardoor zijn we niet meer weg te denken van de nationale markt”, zegt Sdei.

Voor meer informatie:
Nicola Sdei
Ambrosi&Sdei
Via dei Sedani, 9,
06039 Trevi (PG) - Italië
+39 0742 381281
[email protected] 
www.naturagarantita.com

Publicatiedatum: