Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Edwin Roos, Allround Cargo Handling

Eerste paal voor nieuwbouw ACH op Nieuw Reijerwaard

Op 30 september 2020 heeft Edwin Roos, directeur van NXR Vastgoed B.V, samen met zijn gezin de eerste paal geslagen van de nieuwbouw voor Allround Cargo Handling (ACH) op Nieuw Reijerwaard. NXR Vastgoed B.V. heeft voor het perceel een erfpachtovereenkomst getekend met de gemeente Ridderkerk. De nieuwbouw bestaat uit een warehouse met kantoren.

ACH is een logistiek dienstverlener met lucht- en zeevrachtkantoren in Ridderkerk, Rotterdam en Amsterdam. Het bedrijf is gericht op de opslag, overslag en logistiek van voedingsmiddelen en onder andere gespecialiseerd in noten en gedroogd fruit. Daarnaast zijn zij ook een keurpunt voor de NVWA. De nieuwe vestiging in Ridderkerk beslaat 26.000 vierkante meter op 4,1 hectare bouwgrond. Het gaat voornamelijk om de opslag en distributie van voedingsmiddelen. Edwin Roos verwacht dat ACH het pand medio oktober 2021 in gebruik kan nemen.

Voor meer informatie:
Allround Cargo Handling
Ridderhaven 10
2984 BT Ridderkerk
Tel: +31 (0)88 338 8700
www.achbv.nl
info@achbv.nl 

Publicatiedatum: