Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gerjan Kemkers, Kemkers Groenten en Fruit behaalt wederom voedselveiligheidskeurmerk en stelt mondkapjes gratis beschikbaar

“Mag wel weer wat drukker worden”

Tholen - De aangescherpte coronamaatrelgelen zijn niet alleen een klap voor de horeca, ook voor de toeleveranciers. De bestellingen bij Gerjan Kemkers van de gelijknamige AGF-speciaalzaak in van veel horeca en bedrijven Assen zijn voorlopig gecanceld. In het voorjaar werd de zogenaamde achterdeurverkoop goed gecompenseerde door extra klanten en bestedingen in de winkel. Daarop hoopt hij nu ook weer.

“Het mag wel wat drukker worden”, vertelt Gerjan. De extra toeloop voor de vakantie ebde namelijk langzamerhand weer weg. Om klanten te prikkelen vooral naar de speciaalzaak te komen, legt hij nu de nadruk op veiligheid. Hij postte het behalen van het Voedselveiligheid Keurmerk en stelt gratis mondkapjes beschikbaar voor klanten die dat zijn ‘vergeten’. Ook benadrukt hij de bezorgservice die vanaf 25 euro gratis is.

Het voedselveiligheidscertificaat is al jarenlang in bezit van Kemkers Groenten en Fruit, maar dat feit hing Gerjan niet eerder aan de grote klok. “Drie keer per jaar komt Bureau De Wit langs om ons te controleren. Dat houdt ons scherp. Ook de NVAW controleert, maar dat is heel sporadisch. Je kan je werkwijze wel goed hebben ingericht maar op een gegeven moment kan dat versloffen. Doordat Bureau De Wit zo regelmatig komt, worden we scherp gehouden dus daarom houden we dat al jaren erin”, besluit Gerjan.

Voor meer informatie:
Gerjan Kemkers
Kemkers Groente en Fruit
Kleuvensstee 31
9403 LT Assen
T: 0592 347 029 
info@kemkers-assen.nl
www.kemkers-assen.nl