Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

22 oktober: Infoavond teelt en tech in de fruitteelt

Teelt én Data & Technologie, dat zijn de centrale thema’s binnen de Fruit Tech Campus en haar activiteiten. "Wil jij in één avond up to date gebracht worden over dé technologische ontwikkelingen in de fruitteelt? Én wil jij meer weten over de Fruit Tech Campus en de vernieuwde fruitopleidingen die hier ontwikkeld worden (o.a. mbo BBL die tevens modulair te volgen is)?", aldus Fruit Tech Campus. 

Meld je dan uiterlijk 19 oktober aan via [email protected] en kom naar de bijeenkomst ‘TEELT & TECH – Klaar voor de Toekomst’ op donderdag 22 oktober as. in Goes

Programma
Vanaf 19.00u Inloop

19.30-21.00u TEELT & TECH – Klaar voor de Toekomst’  

Opening & Welkom
Dé technologische ontwikkelingen in de Fruitteelt: Wat is de State of Hortitech in Fruit? Wat speelt er, en wat kunnen we hiermee? door Harrij Schmeitz (Directeur Innovation Fruit Tech Campus)

Fruit Tech Campus & de Vernieuwde Fruitopleiding: waarom, hoe, wat en voor wie? door Mireille Gijsberts (Programmamanager Education Fruit Tech Campus)

21.00u Afsluiting
  
Locatie meeting:
Landbouwmechanisatiebedrijf Abemec Goes| Smithweg 9, 4462 HC Goes
  
"Uiteraard is deze bijeenkomst met een maximaal aantal deelnemers volledig Coronaproof te houden. Wij  vragen van u als deelnemer alle noodzakelijke maatregelen en regels te volgen m.b.t. Corona-protocol. Bij aanmelding ontvangt u per mail een Corona-verklaring die je vooraf aan de bijeenkomst dient in te vullen, en in te leveren bij aankomst", zegt de organisatie. 

Voor meer informatie:
www.fruittechcampus.nl   


 

 
Illustratie


 

 
 

 
 

Publicatiedatum: