Met de feestdagen in het vooruitzicht presenteert Lipman Family Farms hun nieuwe vers gesneden sperziebonen op de aankomende virtuele Fresh Summit van PMA. Met zendingen die deze maand beginnen, zijn de sperziebonen van Lipman het hele jaar door beschikbaar voor de detailhandel, net op tijd voor de feestdagen wanneer er veel vraag is naar verse sperziebonen.

De sperziebonen worden met de hand geplukt in het Mexicaanse Guasave en Baja California en naar de Amerikaanse westkust gedistribueerd door het netwerk van Lipman.

De gedopte en gewassen sperziebonen zijn verkrijgbaar in een hoogwaardige magnetronverpakking die de voorbereidingstijd verminderen. De retailverpakking is ontworpen om de houdbaarheid te verbeteren en te zorgen voor een gebruiksvriendelijk versproduct.

Aangeboden in verschillende maten, variƫrend van 340 gram tot 900 gram, zijn de sperziebonen binnen 24 uur klaar voor verzending naar de klant. Er zijn ook biologische sperziebonen verkrijgbaar, die onderdeel zijn van de Grown-True lijn met o.a. tomaten, komkommer, paprika en pompoen.

Lipman zal zijn nieuwe product laten zien op de virtuele Fresh Summit van PMA (13-15 oktober). De verkoopvertegenwoordigers zullen ook beschikbaar zijn om meer informatie te verstrekken en een reeks oplossingen aan te bieden om aan de behoeften van de klant te voldoen. Om toegang te krijgen tot de presentatie van Lipman en deel te nemen aan het live-evenement, kan men zich registreren bij PMA's Fresh Summit.

Voor meer informatie:
Anna Nelson
Lipman Family Farms
+1 470 386 6740
Anna.Nelson@edelman.com
www.lipmanfamilyfarms.com