Innovative Fresh maakt deel uit van Normec Foodcare

Afgelopen zomer is Innovative Fresh onderdeel geworden van Normec Foodcare. De komende tijd wordt hard gewerkt om de beide organisaties te integreren en toegewerkt naar een samenwerking die voor klanten ‘best of both worlds’ biedt. Uiteindelijk resulteert dit tot een volledige samenvoeging.

Met deze integratie zijn alle activiteiten van Innovative Fresh en Normec Foodcare voor alle klanten beschikbaar. Met food consultancy, lab analyses en sensorisch onderzoek kunnen wij een nog betere bijdrage leveren aan de kwaliteit in de hele keten. Van grondstof tot consument.

Bundeling van krachten geeft synergievoordelen
Innovative Fresh is toonaangevend leverancier van objectieve en onafhankelijke kwaliteits- en smaakinformatie en geeft inzicht in de kwaliteit en houdbaarheid van verse producten. Deze bijdrage en de unieke positie in het testen van verse producten van vooral retailers is van toegevoegde waarde voor klanten van Normec Foodcare. Met dit bredere pallet aan diensten ontzorgen we onze klanten en kunnen we synergievoordelen bieden.

Toegevoegde waarde in de hele keten
Door deze krachtenbundeling leveren wij meer toegevoegde waarde in de hele keten. Deze samenwerking is een mooi voorbeeld van de groei die Normec Foodcare doormaakt, als kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak.

Voor meer informatie:
Normec Foodcare
Balkweg 3
5232 BT 's-Hertogenbosch
Tel: +31 (0)73 303 02 88
www.normecfoodcare.com Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.