Bijlsma Hercules:

"Nieuwe kistenvuller kan kisten van 1.800 mm breed volledig te vullen"

Bijlsma Hercules heeft een nieuwe kistenvuller geïntroduceerd. De nieuwe kistenvuller, model BKV 2880 is een doorontwikkeling van het model KV 2800. Waar de KV 2800 kisten van 1.400 – 1.600 mm breed kan vullen, doet de BKV 2880 er nog een schepje boven op door ook kisten van 1.800 mm breed volledig te vullen.

Daarnaast is de kistenvuller voorzien van een touchscreen waarmee diverse instellingen aangepast kunnen worden. Belangrijkste daarvan is het instellen van de ultrasone sensoren om het product te detecteren. In het touchscreen kan men de responstijd (de tijd tussen dat de productsensor product detecteert en het vervolgens intrekken van de aanvoerband) van deze sensoren wijzigen. "Zo zorg je bij elke productstroom voor een kleine valhoogte van het product. Ook kan het detectiegebied van de sensoren traploos ingesteld worden tussen 100 en 500 mm Door deze instelling kan de gebruiker de kist naar wens afvullen", aldus Bijlsma Hercules. 

"Kortom een zeer gebruiksvriendelijke compacte kistenvuller met een hoge capaciteit van 50 ton/uur voor een interessante prijs", besluit het bedrijf. 

Voor meer informatie:
Bijlsma Hercules
Oostelijke Industrieweg 5
8801 JW Franeker
Tel. 0031 (0) 517 399 777
info@bijlsmahercules.nl 
www.bijlsmahercules.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.