Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Patrick Verschelde nieuwe CEO Warnez Potatoes

In het kader van zijn groeistrategie heeft Warnez Patrick Verschelde als nieuwe CEO aangesteld. Een eerste cyclus met Carl Schulze als externe CEO werd afgerond. Carl slaagde erin Warnez Potatoes te stroomlijnen en de nodige structuur aan te brengen.

Met Patrick Verschelde werd nu een CEO aangesteld die samen met de familie en het sterke Warnez team de volgende cyclus moet waarmaken. Daarbij wordt gefocust op product leadership, customer intimacy en operational excellence. Het is de doelstelling om de organisatie verder stevig te laten groeien.

Om dit waar te maken zal  Patrick Verschelde zich baseren op zijn brede opleiding (Master Psycho-Pedagogiek, aangevuld met een postgraduaat Marketing en een MBA) maar vooral op zijn jarenlange ervaring in zowel multinationals als KMO’s. De laatste jaren was hij actief als business consultant waarbij hij focuste op familiale ondernemers die ondersteuning nodig hadden om hun succesvolle organisatie nog verder te laten groeien.

Patrick Verschelde neemt per 1 oktober 2020 de rol van CEO op zich.

Voor meer informatie:
Warnez Potatoes
Marialoopsesteenweg 2L
B-8700 – Tielt - België
T: +32 051 400812
info@warnezpotatoes.be        
www.warnezpotatoes.be  

Publicatiedatum: