Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SVB Transportgroep behaalt IFS Logistics-certificaat

Op 16 juli 2020 is er bij SVB Transportgroep een audit uitgevoerd door SGS voor IFS Logistics. "Het beoordelingsproces is inmiddels afgerond en kunnen we met trots mededelen dat het IFS Certificaat is behaald met een score van 93,7%", aldus het transportbedrijf. 

Omdat de  HACCP certificering stopt per 1 januari 2021 was SVB Transportgroep op zoek naar een certificering die de “lading” dekt.

In IFS Logistics is een certificeringsstandaard gevonden die in de transportwereld zorgt voor de (voedsel)veiligheid van zowel food- als non-food producten. De standaard wordt steeds vaker gebruikt door bedrijven die logistieke activiteiten, zoals opslag en transport, uitvoeren met als doel de (voedsel)veiligheid van de producten te garanderen.

"Door het behalen van het IFS certificaat zien we het streven naar kwaliteit van onze dienstverlening en processen bevestigd worden", besluit SVB. 

Voor meer informatie:
SVB Transportgroep
ABC Westland 293
2685 DC Poeldijk
0174-282270
info@svbtransportgroep.nl
www.svbtransportgroep.nl 

Publicatiedatum: