Stichter Mydibel groep

Overlijdensbericht Roger Mylle

"Met grote droefheid melden we u het plotse overlijden van Roger Mylle op 80 jarige leeftijd, stichter van de Mydibel groep," zo meldt het bedrijf. 

Roger is gestart als handelaar in aardappelen en heeft in 1988 de Mydibel-groep opgericht, gespecialiseerd in de verwerking van aardappelproducten. Onder zijn inspiratie is Mydibel uitgegroeid tot een belangrijke speler in zijn sector met meer dan 300.000 ton eindproduct, 4 productieplants, een green factory en een uitgesproken actor van verticale integratie en duurzaamheid. Bij Mydibel worden alle productstromen aangewend en verwerkt tot gesneden aardappelproducten, specialiteiten, vlokken, granulaten, biogas en biologische meststof.

Roger was een bron van creativiteit, innovatie en inspiratie, hij heeft velen veel geleerd en is verstandig omgegaan met de vruchten van zijn arbeid. Hij was terecht trots dat hij er een 10-tal jaar geleden zeer succesvol is in geslaagd zijn bedrijf in de handen te kunnen geven van zijn beide zonen, Bruno en Carlo.

Roger heeft genoten van zijn oude dag en van o.a. de duivensport waarbinnen hij ook uitgroeide tot een vast begrip.

Roger laat zijn levensgezel, beide zonen en echtgenotes en 4 kleinkinderen achter.

We zijn dankbaar en koesteren hem in ons hart voor de vele verwezenlijkingen en zijn levenswerk, dat ondertussen uitgegroeid is tot de grootste werkgever in de regio van Moeskroen.

Bron: Mydibel


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven