Jansen Control Systems

Metaal detecteren hoeft niet zo ingewikkeld te zijn

“Steeds meer klanten vragen ons of we niet een eenvoudige oplossing voor metaaldetectie hebben. Het hoeft niet zo luxe en uitgebreid te zijn,” aldus Gerard Schuurman, directeur van Jansen Control Systems. De AGF is in beweging en de vraag naar voorverpakte groente en fruit neemt steeds meer toe. Deze beide punten heeft ons er toe gebracht om verder na te denken om hier een eenvoudige oplossing voor te bedenken die past bij deze vraag.  Onze engineers zijn aan de slag gegaan en hebben de Basicline Metaaldetector Systeem ontwikkeld. Een systeem dat voldoet aan alle eisen die er gesteld worden en een hoge nauwkeurigheid qua detectie behaald, en bovendien scherp geprijsd is. Dit systeem is bedoeld voor o.a. verpakte producten en de AGF industrie. We leveren deze metaaldetectoren in een aantal standaard maten en kunnen deze uit voorraad leveren. “Met 1-2 weken kunnen we een Basicline Metaaldetector Systeem bij de klant installeren en in bedrijf stellen, zodat hun zorgen uit handen wordt genomen.”

Verbouwde kippenschuur
Bedrijven in de AGF kunnen bij Jansen terecht voor het optimaliseren en automatiseren van hun productieprocessen; van robuuste RVS kistenkantelaars krattenwassers, stapelaars en ontstapelaars, transportbanden, checkwegers, metaaldetectie systemen, en X-ray systemen tot en met het opgewicht afvullen van schalen. aldus Jansen. Drieëntwintig jaar geleden begon hij, zelf opgegroeid op een pluimveeslachterij, samen met zijn vrouw Ria in een verbouwde kippenschuur het bedrijf Jansen Techniek. In eerste instantie was het bedrijf gericht op onderhoud en service voor de pluimvee verwerkende sector. Inmiddels worden vanuit twee bedrijven, Jansen Techniek en Jansen Control Systems, door ruim 50 medewerkers systemen ontworpen en gerealiseerd voor voedingsmiddelenbedrijven uit de hele wereld. Jansen Techniek richt zich op maatwerkmachines en automatisering, Jansen Control Systems onderhoudt en levert diverse end-of-line inspectiesystemen.

Een goede service is de spil van ons bedrijf
“Service en responstijd blijft een belangrijk onderdeel van ons bedrijf, daar leven wij en onze klanten van.” Niets is vervelender dan stilstand omdat één machine het niet doet en de hele lijn of productie daardoor stil staat. Wij zullen er altijd alles aan doen om onze klanten dezelfde dag of als het niet anders kan de volgende te helpen. Wij hebben menig klant met een concurrerende merk metaaldetector uit de brand geholpen om hun productie proces weer draaiende te krijgen. Dit heeft ons veel nieuwe klanten gebracht en wij willen die service ook blijven geven.

Voor meer informatie:
Jansen Control Systems
Hoge Eng West 40
3882 TR Putten
T. +31 (0)341 740040
info@jansencontrolsystems.nl
www.jansentechniek.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven