Fresh-key:

Temperatuur- en vochtigheidsrecorders kunnen verliezen in de koelketen voorkomen

In de afgelopen jaren zijn de eisen van de consument ten aanzien van de kwaliteit van het product toegenomen. Als gevolg daarvan zijn de eisen voor temperatuur en luchtvochtigheid in verschillende sectoren steeds strenger geworden. Tegen deze achtergrond hebben temperatuur- en vochtigheidsrecorders, die in staat zijn om realtime monitoring van verschillende parameters uit te voeren, veel aandacht getrokken in de Chinese en wereldwijde markten. Een dergelijke recorder is in staat om het verzamelen, weergeven, opslaan en analyseren van gegevens te integreren en tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van klanten uit diverse sectoren.

Fresh-key is leverancier van wegwerp PDF/CSV-temperatuurrecorders, Bluetooth-temperatuurrecorders, realtime recorders van temperatuur en vochtigheid, locatie en licht. De temperatuur- en vochtigheidsrecorders worden op grote schaal gebruikt in de AGF-sector, de geneeskunde, de koelketen en andere sectoren. In de afgelopen jaren heeft Fresh-key een verscheidenheid aan producten ontwikkeld op basis van de individuele behoeften van klanten voor hun doelmarkten en heeft het zeer positieve feedback gekregen.

Tina Sun, algemeen directeur van Fresh-key, zegt dat de temperatuurgegevens die in het verleden door verschillende recorders werden geregistreerd, nu met één instrument kunnen worden afgelezen om zo de kwaliteit van de producten te controleren. Zo gebruikte het fruitmerk Xiyu Xiangfei de Fresh-key recorder en wist het problemen in de koelketen te vermijden en daarmee het verlies van producten.

Tegelijkertijd zei ze dat deze recorders ook een groot potentieel hebben in de geneeskunde, de koelketen en andere sectoren. Alle activiteiten in deze sectoren hebben strenge eisen op het gebied van temperatuur en vochtigheid en alleen door het tijdig verkrijgen van de benodigde data kan de kwaliteit van het eindproduct worden gewaarborgd.

Om het komende naoogstseizoen te verwelkomen, biedt Fresh-key aanzienlijke kortingen aan nieuwe en oude klanten.

Voor meer informatie:
Tina Sun, algemeen directeur
Fresh-key (Shanghai) technology Co., Ltd
+86 150 0056 4488
tina@fresh-key.com
www.fresh-key.com
LinkedIn


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven