Fruit Fly Ninja wordt Super Ninja

Joost van Vollenhoven benoemd tot nieuwe CEO Super Ninja

De Rotterdamse scale-up Fruit Fly Ninja B.V. (superninja.eco) benoemt Joost van Vollenhoven per 1 juli tot nieuwe CEO. Van Vollenhoven bezette van 1995 tot 2007 verschillende managementposities bij Unilever. Daarna was hij zakelijk directeur van het modehuis Viktor & Rolf en medeoprichter van de kaartverkoopplatformen Jewel Labs en Kaartjes.nl.Milieuvriendelijk ongedierte bestrijden
Oprichter en huidige CEO Ferdinand van der Neut gaat zich concentreren op het ontwikkelen van innovatieve producten die niet alleen uitstekend werken, maar ook milieuvriendelijk zijn. “Ik ben blij dat het bedrijf met Joost een volgende groeifase in kan gaan. Zo hopen we nog meer kwaliteit in huis te halen. Ik kan mij nu met een gerust hart gaan storten op nieuwe vraagstukken om huishoudens en bedrijven te helpen met hun ongedierte bestrijding op een eco-vriendelijke manier. Ons ultieme doel is om alle gif uit het schap van de winkels te krijgen. We zijn dus eigenlijk een knuffelbare killer”, zegt Van der Neut enthousiast.

Productuitbreiding en naamsverandering
"Fruit Fly Ninja begon in 2015 met de lancering van de ​Fruit Fly Ninja​: een slimme en milieuvriendelijke fruitvliegvanger. Inmiddels is de productlijn uitgebreid met nieuwe producten (“Ninja’s”) tegen zilvervisjes, vliegen, containervliegen, plantvliegen en muizen (jawel: een muizenval van FSC-gecertificeerd hout). In verband met de nieuwe producten is de bedrijfsnaam Fruit Fly Ninja veranderd in Super Ninja. De Super Ninja's worden in Nederland, België en Australië verkocht bij alle grote supermarktketens en via de website ", aldus het bedrijf. 

Voor meer informatie:
Super Ninja
www.superninja.eco​ 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven