zachtfruitteam verhuist naar De Lier

Zachtfruitactiviteiten Nature’s Pride gaan verder onder de naam Berries Pride

De afgelopen jaren heeft Nature’s Pride zich ontwikkeld als belangrijke speler in de zachtfruitmarkt. "Met een toegewijd team van productspecialisten weten we vele klanten in Noord-Europa dagelijks te voorzien van een breed assortiment waaronder zachtfruit. Om de ideale omstandigheden voor deze productgroep te hebben, zullen we vanaf 1 juli als nieuw bedrijf in een nieuwe locatie gaan starten, onder de naam: Berries Pride."

"Nature’s Pride voorziet een sterke toekomst voor de zachtfruitcategorie. Wij zijn trots op het aandeel dat wij met onze partners in de categorie hebben, maar we zien ook een grotere potentie. Met het starten van Berries Pride, kunnen we ons volledig concentreren op deze productgroep. Een sterk en gepassioneerd team met enorm veel kennis en kunde over onze producten en de keten staat hiervoor garant."

"Wij streven er naar om een leading zachtfruit leverancier te zijn door jaarrond de hoogste kwaliteit zachtfruit aan de Noord-Europese retail markt te leveren. We bereiken dit alleen middels duurzame zakenrelaties. Wij focussen daarom op transparantie, waarin wij zoveel mogelijk data delen en gezamenlijk ondernemen. Daarnaast verhuist ons zachtfruitteam vanaf 1 juli naar een locatie in De Lier, waarin de omstandigheden optimaal zijn voor ons assortiment. Dit alles zal leiden tot een sterke en efficiënte keten, waarin de potentie van de categorie optimaal wordt benut."

Vanaf 1 juli is het adres van Berries Pride:
Jogchem van der Houtweg 9
2678 AG De Lier


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven