Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Sensitech presenteert SensiWatch

Nieuw platform voor realtime zichtbaarheid gedurende transport

Om haar dertigjarig bestaan te vieren, heeft Sensitech een nieuwe end-to-end oplossing aangekondigd voor de realtime zichtbaarheid van in-transit zendingen: het SensiWatch Platform. 

Het SensiWatch Platform maakt gebruik van innovatieve IoT-dataverzamelingstools en geavanceerde gegevensbeheerinstrumenten die een totaaloverzicht van de supply chains van de klant garanderen. Het platform, dat op de gebruiker is afgestemd, omvat een datawarehouse, application programming interfaces (API's) voor de integratie van bestaande klanttoepassingen en gegevensbronnen van derde partijen, meerdere niveaus van rapportage en realtime analyse. 

"Met deze geïntegreerde benadering zullen klanten hun dienstverlening kunnen verbeteren dankzij de voortdurende informatieverstrekking via ons cloudgebaseerde platform en de bijbehorende mobiele ondersteuning," zegt Steve DiRubio van Sensitech. "Het SensiWatch Platform is daarnaast oplossingsgericht en werd speciaal ontwikkeld om tegemoet te kunnen komen aan de behoeften van alle segmenten van de supply chain."

Het Platform ondersteunt inkomende (verlader naar bestemming) en uitgaande logistieke (multi-stop distributie) zendingen. In alle gevallen zijn de oplossingen eenvoudig te implementeren en wordt de vracht voortdurend gemonitord, waarbij er operationele en bruikbare informatie naar de cloud wordt gezonden. Door middel van waarschuwingen en notificaties worden gebruikers op de hoogte gehouden van de toestand van de producten voor deze hun bestemming hebben bereikt, waardoor snel ingrijpen in geval van problemen mogelijk is. 

Realtime updates met betrekking tot de temperatuur, licht, luchtvochtigheid en locatie van de zending kunnen elke vijf minuten kunnen worden ingezien om een zo actueel beeld van het transport te bieden. De analysetools van het SensiWatch Platform maken realtime analyse mogelijk door middel van machine learning algoritmen. De basisrapportage omvat overzicht van netwerken van leveranciers, prestaties per segment en naleving. Geavanceerde rapportage omvat: geschatte tijd van aankomst, stilstandstijd, gesimuleerde temperatuurverloop van het product, lane risk-analyse, weersinvloeden en het criminaliteitsrisico. 

"Het gebruiken van koelgegevens om de efficiëntie te verhogen en kosten te reduceren was een concept waarmee Sensitech al vroeg het voortouw nam," zegt DiRubio. "We hebben het bereiken van deze mijlpaal te danken aan het talent van vele deskundigen zodat we onze klanten echt meerwaarde kunnen bieden."

Sensitech maakt onderdeel uit van de Carrier Global Corporation, een wereldwijde leverancier van technologische oplossingen op het gebied van verwarming, ventilatie, air conditioning (HVAC), koeling, brandveiligheid en gebouwautomatisering. 

 

Voor meer informatie:
Elizabeth Darragh
Sensitech Inc.
Tel: +1 (978) 720-2648 
Email: edarragh@carrier.com
www.sensitech.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven