Dieter Bergner per 1 juli nieuwe CEO Solidus Solutions

Solidus Solutions benoemt Dieter Bergner per 1 juli 2020 als de nieuwe CEO. Dieter volgt Richard Houben op, die de rol van Group Director M&A zal gaan vervullen om de ambitieuze groeistrategie te versterken.

Ian Curley, voorzitter van Solidus Solutions: “Richard Houben heeft in de afgelopen jaren voortreffelijk werk verricht voor de versterking en uitbouw van de organisatie. We zijn heel blij dat hij deze nieuwe functie op zich neemt, waarbij hij zich zal richten op de implementatie van de acquisitiestrategie. Met veel plezier verwelkomen wij ook Dieter Bergner, die de ervaring van vele jaren in leidinggevende posities in de verpakkingsindustrie met zich mee brengt, waarmee hij de organisatie naar de volgende groeifase zal leiden.”

Dieter Bergner heeft zeer uitgebreide internationale ervaring als CEO binnen de verpakkingsindustrie, waarin hij met succes diverse ondernemingen met vooraanstaande marktposities heeft opgebouwd en geleid. Zijn relevante ervaring omvat de verantwoordelijkheid voor de Europese productieorganisaties binnen de voedingsdivisies van Impress Metal Packaging en Huhtamaki en meest recentelijk PACCOR als CEO onder private equity eigenaarschap.

"In de strategisch belangrijke rol van Group Director M&A zal Richard Houben zijn tijd en aandacht besteden aan de implementatie van de acquisitiestrategie van Solidus Solutions. Na vele jaren in diverse functies binnen de organisatie werd hij in 2016 aangesteld als CEO en heeft hij sindsdien leiding gegeven aan de transformatie van de organisatie tot een van de belangrijkste spelers in de Europese verpakkingsindustrie", zegt Solidus Solutions. 

"Het uitvoeren van de acquisities en het realiseren van de daarmee samenhangende synergieën is een essentieel onderdeel van de groeistrategie. De ervaring van voorgaande jaren heeft aangetoond dat een sterke focus op acquisitie activiteiten belangrijk is voor het toekomstige succes van de onderneming", aldus het bedrijf. 

Voor meer informatie:
Solidus Solutions
Hanzeweg 5
7202 CG, Zutphen
info@solidus-solutions.com    
www.solidus-solutions.com    


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven