Betuwe Kers opent kersen drive-in

"Na een paar weken proefdraaien is vandaag de Kersen Drive-in geopend in de boomgaard D’n Kerkewaerdt in Wadenoijen. Er bestaan al diverse Aardbeien Drive-ins in Nederland, maar -zo ver ons bekend- is er nog niet eentje speciaal voor kersen. Nu dus wel. En dat midden in de Betuwe, de fruittuin van Nederland", aldus de organisatie. 

Nynke Blom (links) opent, samen met Kelly Hardewijn, de eerste Kersen Drive-in van Nederland. Foto: Iris Spaink

Bezoekers rijden eerst een stukje de boomgaard in, langs de kersenbomen, en komen dan aan bij de Kersen Drive-in. Nynke Blom: “We verwachten geen lange wachtrijen, maar er wordt al wel veel gebruik van gemaakt. Met name door automobilisten die van de rijksweg A15 afkomen. Zij komen van het werk af of gaan op familiebezoek en nemen dan snel één of meerdere kilo’s kersen mee”.

Nynke vervolgt: “Ook mensen die weinig tijd hebben of liever de drukte mijden in verband met het coronavirus, kunnen gebruik maken van onze Kersen Drive-in. Zij kunnen met de auto door de Drive-in rijden, kersen bestellen, afrekenen en hun reis weer vervolgen. Bezoekers kunnen natuurlijk ook de auto nabij de boomgaard parkeren en aan een van de picknicktafels in de boomgaard gaan zitten om te genieten van onze heerlijke kersen.”

Openingstijden
De Kersen Drive-in is open op vrijdag van 15.00 – 19.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 – 17.00 uur. De Betuwse Kersen Drive-in ligt aan de T-splitsing Overlaat/Lingedijk in Wadenoijen. Vanaf de rijksweg A15, afslag 31 Wadenoijen. 

Naast de Kersen Drive-in is er ook een kersenwinkel in de boomgaard. Deze is elke dag geopend, van 9.00 – 21.00 uur. Ook in de weekenden.

Locatie
Boomgaard D’n Kerkewaerdt
Langs Rijksweg A15, ter hoogte van afslag 31 Wadenoijen.
Adres: T-splitsing Overlaat/Lingedijk 129A
4014 ME Wadenoijen

 

Voor meer informatie:
www.betuwekers.nl 
www.facebook.com/betuwekers 
www.twitter.com/betuwekers  
www.instagram.com/betuwekers  

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven