Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Opening De Hôrster Tuin Groente Fruit & meer in Horst

Van weekendhulp tot eigenaresse AGF-speciaalzaak

Een grote dag voor Annemarie Litjens, zij opende deze week officieel de deuren van ‘De Hôrster Tuin Groente Fruit & meer’ in Horst. Op 1 maart jl. was de sleuteloverdracht uit handen van de vorige eigenaar Gerard Peeters, beter bekend als ‘Graatje Trostomaatje’.

Annemarie is geen onbekende in de groenten- en fruitwereld. Al op haar 15e begon zij als weekendhulp en later als versmedewerker bij ’t Trostomaatje in Horst. In die periode is haar passie ontstaan voor de detailhandel en met name voor groenten en fruit. Dit was voor haar ook de reden om te starten aan de opleiding Small Business & Retail Management, om uiteindelijk haar ultieme droom te verwezenlijken:  een eigen groenten- en fruitspeciaalzaak.

Voordat het zover was, moest er eerst flink verbouwd worden. Studio Elf te Horst tekende voor het ontwerp en Toonen Winkelinterieurs uit Wijk bij Duurstede heeft het interieur geleverd. En toen kwam daar het Coronavirus om de hoek. Corona  bracht een hoop stress, onzekerheid en regelwerk met zich mee. Annemarie  had zich de hele verbouwingsperiode en aanloop naar de opening heel anders voorgesteld. Maar gelukkig was de bouw een paar dagen eerder dan verwacht afgerond en was er genoeg tijd voor het team van De Hôrster tuin om naar de opening toe te werken. Helaas nog geen grote officiële opening zoals gedroomd, maar die volgt hopelijk deze zomer.

De Hôrster Tuin is een fijne, moderne en overzichtelijke winkel geworden met een geheel eigen look&feel. Er wordt veel waarde gehecht aan kwaliteit en versheid. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijk contact met de klant. De Hôrster Tuin is een traditionele groenten- en fruitspeciaalzaak maar met moderne invloeden. Zo zal er een compleet assortiment gevoerd worden van vers & kwalitatief goed groente en fruit. Daar waar mogelijk worden lokale telers erbij betrokken. Verder zal er een aanbod zijn van salades, maaltijden, soepen, maaltijdsalades, verse appelmoes, verse jus d’orange, noten etc. Annemarie benadrukt dat ze het erg belangrijk vindt om in te spelen op de vegetarische maaltijden en glutenvrije salades. Vandaar de toevoeging van ‘meer’ aan Groeten, fruit & meer.

Leverancier Gebrs van Aarle is  trots op de samenwerking met Annemarie en haar team (Hilde, Petra, Gerda en Sem): "Zeker weten  dat haar concept door de inwoners van de gemeente Horst aan de Maas met open armen ontvangen wordt. Wij wensen de Hôrster Tuin heel veel succes!"

De Hôrster Tuin Groente Fruit & meer
Kerkstraat 4a
Horst
T: 077 398 6768
info@dehorstertuin.nl 
www.dehorstertuin.nl  
FB De Hôrster Tuin

Team Gebrs van Aarle
marketing@aarlegebrs.nl 
Tel: +31 (0)73 5441919
www.gebrsvanaarle.eu 

 

 

 

 

Publicatiedatum: